HET DEF NETWORK NEEMT INDUSTRIEEL BRANDVEILIGHEID BEDRIJF DETECTOMAT OVER

Het DEF Network, de grootste onafhankelijke fabrikant van brandveiligheid systemen in Europa, kondigt de overname van het Duitse bedrijf Detectomat aan. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricatie en de marketing van brandbeveiligingssystemen.

De overname omvat het deel van de productie en de verkoop van Detectomat, maar ook het departement dat gewijd is aan de detectoren voor huishoudelijk gebruik : Detectomat Living.
Door deze overname, versterkt het DEF Network haar positie in de Europese markt en vooral in Duitsland: de grootste economische speler in Europa en draaischijf van vraag en aanbod van brandveilige oplossingen.

Deze strategische alliantie zal de expertise van beide bedrijven combineren op het gebied van innovatie en steeds efficiëntere brandveilige oplossingen aanbieden. Dit dankzij een geconsolideerd team van 130 ingenieurs in R&D. De combinatie van de entiteiten zullen hierdoor een breder gamma kunnen aanbieden dat voldoet aan de VDS waarden, die gedragen worden door Detectomat.

Samen kunnen het DEF Network en Detectomat hun distributie activiteiten ontwikkelen op het gebied van brandbeveiligingsoplossingen over de hele wereld, onder sterke en erkende merknaam.